Ez egy chopper, édes

Ezért hord kék szemüveget Johnny Depp

Évek óta azt tapasztalom, hogy a fogyókúrázók széles táborát  újabb és újabb termékekkel, újdonságokkal, fogyókúrát segítő étrend-kiegészítőkkel és elképesztő fogyást segítő kütyükkel próbálják vásárlásra ösztönözni a leleményes gyártók. Fogyást segítő öv, akupunktúrás klipsz a fülbe vagy a korábbi évek nagy slágere, a nagylábujjat masszírozó gyűrű- hogy csak néhányat említsek ezek közül.

Tudtátok, hogy már szemüveget is gyártanak a kilókkal küszködőknek?

Nemrégiben találtam rá erre a különös japán szemüvegre, amely – bár első pillanatra napszemüvegnek tűnik – valójában egyfajta étrend-kiegészítőnek is tekinthető. A termék feltalálója egy bizonyos Yasuhira Niioda nevű úr, aki 2007-ben mutatta be ezt a kék lencsékkel ellátott szemüveget.

A termék azt ígéri viselőjének, hogy segítségével jó néhány kilogrammtól szabadulhat meg. Ehhez nem kell mást tennie, csak étkezésekor viselni, és a szemüveg állítólag meggátolja viselőjét abban, hogy féktelen zabálásba kezdjen. 

A titok nyitja a kékre színezett lencse, amely elveszi az ételek természetes színét, és ezáltal az étvágyat is visszafogja. És őszintén! Ki szeretne kék sárgarépát, húst vagy banánt enni? Valóban nem túl étvágygerjesztő.

Ha te nem szeretnél ilyesmit viselni, akkor is érdemes a kék szín étvágycsökkentő hatását kipróbálni. Ha kék tányérra teszed az ételeket,  máris visszafogottabban fogsz enni- legalábbis a  tudományos vizsgálatok ezt állítják.  

Apropó!  Az feltűnt nektek egyébként, hogy Johnny Depp (kedvenc rosszfiúm) egyik ikonikus viselete is a kék színű szemüveg? A japán médiában egy időben lépten-nyomon erről lehetett olvasni: Depp a kék szemüveggel éri el, hogy kordában tartsa étvágyát.

Lehet, hogy van benne valami.

Kérlek, tartózkodj a gyűlölködő, fórumtársaidat vagy engem sértő hozzászólásoktól!

A hozzászólások nem tartalmazhatnak linket!

Köszönöm, hogy ezt tiszteletben tartod!

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!