Ez egy chopper, édes

Felismered ezeket az alapanyagokat? Teszteld!

Mennyire vagy járatos a reformélelmiszerek és gyógynövények világában? Mennyire lehet megizzasztani egy-egy új alapanyaggal? Teszteld le a tudásod ezzel a játékos feladvánnyal! Kérlek, tartózkodj a gyűlölködő, fórumtársaidat vagy engem sértő hozzászólásoktól! A hozzászólások nem tartalmazhatnak linket! Köszönöm, hogy ezt tiszteletben tartod!... Tovább »

Ha megnézed ezt a videót, elmegy a kedved a gumicukortól

Napok óta kering a neten egy Facebook videó, amiben igen ötletes (és egyben sokkoló) módon mutatják be, hogy miként is kerül a zacskóba gyerekek kedvenc édessége, a gumicukor. A videó feltöltője elsősorban elrettentésnek sánta a gumicukros bemutatót, így a képsorok hatásosan végigvezetnek minket a szájban olvadozó cukorkától, a zselatinporon keresztül, a sertésnyesedékek targoncázásán át a… Tovább »

Szigorúan személyes! Én így adtam le 15 kg-ot

Adjak valamit, amitől gyorsan és hatékonyan lefogy. Mozgás nélkül. És kaja-megszorítások nélkül. Én biztosan ismerek ilyet, hiszen ezzel foglalkozom. Egy kedves kolléganőm, aki maga is szeretett volna megszabadulni pár kg-tól,  mondta erre mindig: “Ha ez a szer létezne, gondolná, hogy én nem vettem volna már be?” Azóta persze pontosíthatunk ezen a mondaton. Léteznek ilyen szerek. Csak… Tovább »

Így fogyj le kocsonyával karácsonyig!

Mostanában nagyon fellendült az agar-agar forgalom nálam. Egy ideig azt hittem, hogy felszaporodott a befőznivaló a kis konyhácskákban. Aztán hamar felvilágosítottak a vevők: nem az őszi dzsemekhez viszik kettesével az agar-agart. Hanem a karácsony előtti fogyókúrához. Azt hiszed, viccelek? Nem! Ez komoly. Most azt kérdezed, mi az az agar-agar? Nos, ez egy maláj eredetű szó, és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!