Ez egy chopper, édes

Köhögés kínoz? Készíts mézes csuprot fekete retekből!

Ma kissé meghökkentem, amikor bekukkantottam  az óvodai csoportszobába, ahol csak néhány gyerek lézengett. – Mindenki beteg-tárta szét a karját az óvóbácsi. Miután lecsengett a téli szünet előtt kezdődő hányós-hasmenéses vírus, most a köhögés küldi táppénzre az szülőket és a gyerekeket. Így is hallani azonban imitt-amott köhécselő gyerkőcöket, akik nem náthásak, lázuk sincs, így járnak továbbra… Tovább »

Miranda Kerr dinnyés arcmaszkját Pekár Ildi készíti

Pekár Ildikót manapság New York egyik legfelkapottabb kozmetikusaként tartják számon. A Csepelről 20 éve útnak induló Ildikónak olyan vendégek várakoznak a listáján mint Miranda Kerr és Irina Shayk modellek, Cindy Lauper vagy Kate Winslet. Ildikó egy korábbi cikkben elmesélte, hogy Amerikában egyre felkapottabbak a természetes arckezelések, hiszen a színészek számára nem túl ideális megoldás hosszútávon a botox…. Tovább »

Ismerd meg a kislányt, aki saját limonádéjával lett milliomos!

Imádom ezeket a történeteket. Egy 10 éves kislány, aki a házi készítésű limonádéjával hihetetlen sikereket ért el Amerikában. Biztos nektek is megvan az amerikai filmekben látható jelenet, amikor garázsvásárokon saját készítésű limonádét árulnak a gyerekek a vásárolni szándékozóknak. Van, aki azonban nemcsak a szomszédokat kínálja meg a házi recept   alapján készült finomsággal, hanem emberek millióit…. Tovább »

Cukorbeteg vagy? Ne mondj le a mézről karácsonykor sem!

Ünnepek környékén észrevettem, hogy mindig felüti a fejét az akut probléma: mivel készítsen édességet egy cukorbeteg? Bizonytalanság, félreinformáltság és zűrzavar-sokszor tapasztalom ezt a vevők körében. Cukorbetegek részére ma már számtalan természetes édesítő áll rendelkezésre, amelyekkel pótolhatják az édes ízt a karácsonyi édességekben. A xilit (marketing nevén: nyírfacukor), az eritrit és a sztívai– mind-mind kiváló alternatívái… Tovább »

Pszt! Ezt ne add tovább a barátnődnek!

Mi a japán nők fiatalságnak titka? Hogy tudsz leradírozni az arcodról 10 évet? Csak bonts fel egy doboznyi rizstejet, és máris elárulom! A rizstej – ha a laktóz -vagy tejérzékenyeket kérdezed – biztosan ott van a növényi tejek képzeletbeli dobogójának valamelyik fokán. De hogy miként kerül a rizstej kozmetikumokba? Hidd el, nem véletlen, hogy meglepően… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!