Ez egy chopper, édes

5 meglepő érdekesség Radnótiné Gyarmati Fanni életéből

A Napló Hetek óta olvasom Radnóti Miklósné naplóját. Minden este nagy-nagy levegőt kell, hogy vegyek, és óvatosan kezdem csak a sorokat befogadni, hiszen cseppet sem könnyű olvasmányt választ az, aki kézbe veszi ezt a kortörténeti dokumentumot. Ha romantikus, legendás szerelmi történetet keresel, vagy valamilyen idealizált álomkép jár a fejedben, ha Radnótiék házasságára gondolsz, akkor különösen… Tovább »

Szőrtelen nyár? Így készíts cukorgyantát (videóval)

Folytassuk nyári túlélő tippjeinket. Sorozatom előző posztjában megtanulhattátok, hogyan kell gyorsan kinyitni egy konzervdobozt konzervnyitó nélkül. Most nézzük meg, hogy készül a cukorgyanta, avagy arab wax. A cukor waxot már évszázadok óta ismerik és használják az arab nők. S hogy nálunk miért van nagy reneszánsza?  Mert olcsó megoldást nyújt a nők állandó problémájához, a szőrtelenítéshez…. Tovább »

Arcápolók szuperélelmiszerekből- lenyűgöző receptek

A szuperélelmiszereket nem nagyon kell bemutatnom, ugye? Rendkívül magas vitamin-, ásványi anyag, illetve antioxidáns-tartalmú élelmiszerekről van szó, melyek egyre jobban teret hódítanak nálunk is. És nem csak a táplálkozásban kaphatnak kiemelt szerepet, hiszen szuper tulajdonságaikat kozmetikai termékek ezrei használják ma már ki. Neked azonban nem feltétlenül kell ezeket megvenned. Pár egyszerű alapanyagból te magad is könnyen… Tovább »

Gyönyörű haj karácsonyra fillérekből

Pár száz forint, és igencsak látványos eredményt hoz. A ricinusolaj számtalan kozmetikai termék alapanyaga, de elsősorban mint különleges hajápoló olaj okozhat meglepetést azoknak, akik nem elégedettek hajkoronájukkal. A gyerkőceim szoptatása során sajnos magam is megtapasztaltam, hogy milyen kellemetlen lehet a hajhullás. Marokszám szedtem ki a hajszálakat a hajkeféből, végül már fésülködni sem mertem. Rövidre vágattam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!