Ez egy chopper, édes

Minden nap a férjemmel? 30 napos kihívás

Tegnap este, Szent Iván éjjelén 40 amatőr futót mozgattunk meg sportegyesületünkkel Kisteleken egy 12 km-es futás segítségével. És bár lassan négy éve futok, minden olyan alkalom, ahol amatőr futókat, lelkes sportembereket, mozogni vágyó idősebbeket látok, nagy motivációt ad újra és újra. Úgy tűnik azonban, nemcsak engem motiválnak ezek az állandósult sportos hétköznapok. A férjem néhány… Tovább »

Ezért próbáld ki te is a perui viagrát!

Michael van Straten és Barbara Griggs  Superfoods, azaz Szuperélelmiszerek című könyvében találkozhattak először az érdeklődők a szuperélelmiszer kifejezéssel. Ekkor 1990-et írtunk. Azóta széles körben ismertek lettek ezek az élelmiszerek, annak ellenére is, hogy az Európai Unió 2007-ben betiltotta a szó használatát. Hiába azonban a tiltás, mégis lépten-nyomon belebotlunk ezeknek a különleges élelmiszereknek reklámjaiba, és a szuperélelmiszer kifejezés… Tovább »

Agatha Christie a szörfdeszka megszállottja volt

Nem is gondolnánk, hogy a magyar és világirodalom nagyjai között milyen érdekes élettörténetekre bukkanhatunk. Sokan kezdték pályájukat például hivatásos sport versenyzőként, illetve szenvedélyesen kötődtek életük során  valamely sporthoz. Lord Byron dongalába ellenére is remek úszó volt. Ken Kesey, a Száll a kakukk fészkére című regény szerzője kiváló pankrátor volt, J. R. R. Tolkienról, A Gyűrűk urának szerzőjéről… Tovább »

Ez történik a testeddel, ha megiszol egy Red Bullt

Az év végi bulik, szilveszteri partik elengedhetetlen kelléke, a folytonos pörgés megalapozója. És persze ne feledkezzünk meg a téli vizsgaidőszakról: az egyetemisták körében oly népszerű energiaitalok gyártói maguk is előszeretettel hirdetik, hogy a kis alumíniumdoboz tartalma garantáltan ébren tart, és növeli a tanuláshoz szükséges folyamatos koncentrációt. Amikor a vendéglátóiparban dolgoztam, megdöbbentem, hogy a kollégák úgy… Tovább »

Így változik meg az arcod, ha leteszed az alkoholt

Mi történik azzal az emberrel, akinél a napi rutin természetes része lesz az alkoholfogyasztás? Mit tesz a testtel és a lélekkel a szesz, amiért már kora reggel remegő kézzel nyúlnak, hogy elvegyék a sokat látott kisbolt pénztárosától. Vajon belefér-e a fárasztó munka utáni poharazgatás a haverokkal? Én már évek óta nem fogyasztok alkoholt, és ennek nemcsak a sport iránti… Tovább »

Szigorúan személyes! Én így adtam le 15 kg-ot

Adjak valamit, amitől gyorsan és hatékonyan lefogy. Mozgás nélkül. És kaja-megszorítások nélkül. Én biztosan ismerek ilyet, hiszen ezzel foglalkozom. Egy kedves kolléganőm, aki maga is szeretett volna megszabadulni pár kg-tól,  mondta erre mindig: “Ha ez a szer létezne, gondolná, hogy én nem vettem volna már be?” Azóta persze pontosíthatunk ezen a mondaton. Léteznek ilyen szerek. Csak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!