Ez egy chopper, édes

Nem megyek a Teszkóba panaszkodni, ha a Sparban vertek át

Érdekes történetek, érdekes emberek találnak meg a munkámmal kapcsolatban. Egyre gyakrabban találkozom azzal a jelenséggel, hogy a vásárló ráfázott valamelyik webáruházzal, aztán nálam próbál segítséget kérni vagy jogorvoslatot keresni. Mindezt azért, mert nálam is megvásárolható az adott termék. Nem teljesen értem a miérteket, talán a végső kétségbeesés vezeti ezeket az embereket, mert a történeteik mögött… Tovább »

„Éjjel nekem is lecsúszik 4-5 gumicukor a gyerek készletéből”

VáltóTársak rovatom virtuális székében most Kiss Verus, szerkesztő-újságírót, az AnyaKlikk Blog egyik bloggerét fogom vallatni. Verus két gyermek édesanyja, és egy mozaikcsalád motorja is egyben, hiszen hétvégente párja előző házasságából származó kisfia is náluk vendégeskedik. Hogy működik egy mozaikcsaládban az egészséges étkezés? Miként lehet időt szakítani némi sportra is két kisgyermek mellett? És hogy kerül… Tovább »

Ezért vásárolok magyar kisvállalkozóktól

Ma reggel, ahogy vittem a fiamat oviba, a postaládába dobva találtam egy kézzel írt számlát. Az egyik helyi bio gazda dobta be, akitől homoktövis velőt és őrleményt szoktam vásárolni. Korán volt még nagyon, de a számla – ahogy ígérte – ott volt. Sokat szoktam ezen gondolkodni. Egy termék és még több Egyre több termelői piac,… Tovább »

Így vezetnek meg a webáruházak

Hatalmas színes képek, a megrendelő felületre irányító színes nyilacskák, vevőszolgálat nélküli webáruházak. Te is hagyod magad megvezetni a virtuális boltokban? Hadd meséljek el valamit. Egy kedves ismerősöm megkért, hogy segítsek neki egy étrend-kiegészítőt keresni. Aztán elküldte a webáruház honlapjának elérhetőségét, amire a választása esett. Az oldalon hatalmas, színes ábrák, amelyek rögtön azt sugallják, hogy minimum hármasával… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!